Модели Vista & Class

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
Модел Class
Химикалка Class от INOXCROM - метален корпус с лаково покритие и хромирани елементи. Изискан и класе..
75,0лв
Модел Vista
Химикалка, писалка или ролер модел Vista от INOXCROM - метален корпус с лаково покритие и хромирани ..
45,0лв